Kakkuja ja leivonnaisia käsityönä

BND_0705-Edit.jpg

Kaupungin kadut ovat vielä hiljaisia kun Miia Lindholm suuntaa Kontion leipomolle. Aamukuudeksi töihin saapuva kondiittori aloittaa päivän laittamalla viisi litraa kermaa vaahtoutumaan. Sen jälkeen on aika perehtyä päivän tilauksiin ja kahviloiden valikoiman täyttötarpeisiin. Jokainen Kontion kakku ja leivonnainen on uniikki, sillä kaikki tehdään käsityönä. 

BND_0683.jpg

Jo vuodesta 2000 lähtien Kontiolla työskennellyt Miia on ehtinyt toimia ennen kondiittoriksi kouluttautumista niin kahvilamyyjänä, autokuskina kuin äitiyslomasijaisena toimistolla. Kun leipomon puolelta avautui paikka, hän aloitti kouluttautumisen kondiittoriksi oppisopimuksella. Miia nauttii käsillä tekemisestä ja oman kädenjäljen näkemisestä lopputuloksessa. 

BND_0697.jpg

Makuasioita: Kerrostaloasunto kaupungissa vai omakotitalo maalla?

– Ehdottomasti omakotitalo maalla. Nautin suuresti ympärillä olevasta rauhallisuudesta sekä kodin isosta pihasta, jossa voi tehdä puutarhatöitä. Olemme myös remontoineet taloamme muutaman vuoden ajan ja innolla odotan sen valmistumista.

BND_0727.jpg

Tilaa herkut kotiisi tilauslomakkeella tai soittamalla 02 822 1422.
Leipomo ja kahvilat palvelevat, tervetuloa!

Previous
Previous

“Tuntuu kuin tulisi ystävän luo kylään”

Next
Next

Kolmannen polven kontiolainen