Kolmannen polven kontiolainen

1-Katariina.jpg

Katariina Hietaniemi on jo kolmannen polven kontiolainen. Kontio on tarjonnut raumalaisille makuasioita jo vuodesta 1959, ja Katariinan suvun omistuksessa yritys on ollut vuodesta 1973. Osa työntekijöistä ja asiakkaista onkin tuntenut hänet jo pienestä pitäen.

Katariina on koulutukseltaan parturi-kampaaja, mutta huomasi parin vuoden alalla työskentelyn jälkeen perheyrityksen vetävän puoleensa. Hän aloitti Kontion autonkuljettajana vuonna 2012, vieden tuoreita leipomuksia Vanhan Rauman kahvilaan, paikallisiin ravintoloihin ja hotelleihin sekä Rauman Lukon kotipeleihin.

Vuosien varrella vastuu on kasvanut ja nyt hän toimii kahvilavastaavana, tekee tuotekehitystä ja huolehtii Kontion kotisivujen ja somen päivittämisestä. Katariina nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja haluaa olla mukana kehittämässä perheyrityksen toimintaa perinteitä vaalien. Inspiraatiota hän saa seuraamalla somesta mitä muut ravintolamaailmassa tekevät.

Makuasioita: kissat vai koirat?

– Koirat. Meillä on kotona jackrussellinterrieri, jonka kanssa käyn lenkillä joka aamu ennen kuin saavun töihin. Koira tuo arkeen paljon iloa.

Nauti makuasioista myös kotona: tilaa Kontion leipureiden valmistamat tuoreet leivät ja herkut soittamalla numeroon 02 822 1422 tai täyttämällä tilauslomake.

Previous
Previous

Kakkuja ja leivonnaisia käsityönä