Leipäviikko 8-14.9.2025

Leipäviikkoa vietetään syyskuun toisella viikolla.

Leipä on terveellinen aamupala, välipala tai iltapala ja se sopii loistavasti osaksi lounasta tai päivällistä. Täytteet tai päälliset saa valita täysin oman maun mukaan.

Tuoreet, paikallisen leipurin käsintehdyt leivät saat Kontion leipomosta.

Leipäviikolla valmistamme seuraavia leipiä ja sämpylöitä
MA: ciabattasämpylä ja chialeipä
TI: juustosämpylä ja leipurin erikoinen
KE: ciabattasämpylä, kaura-pellava ja focaccia
TO: punajuurisämpylä, porkkanasämpylä ja kaura-pellava
PE: ciabattasämpylä, focaccia ja leipurin erikoinen
LA: ciabattasämpylä ja ruisrokkileipä

Edellinen
Edellinen

Kinuskikermakakku isälle

Seuraava
Seuraava

Vanhan Rauman kahvila 40 vuotta – “Haimme vaikutteita Euroopasta”