Koko perheen yhteinen hetki

leppikorvet-nettisivut.jpg

“Jee!” hihkaisee 3-vuotias Eeda, kun Leppikorven perhe pääsee valitsemaan Kontion Vanhan Rauman kahvilasta itselleen herkut. Myös sisarukset Alvar, 5, ja Edvin, 1, odottavat innolla, että saavat kohta nauttia vakioherkustaan riisipiirakasta Raikastamon pillimehun kera. Kalle valitsee tarjottimelle kahvin mustana ja aurajuustopizzan. Reetta puolestaan tilaa latten ja croissantin. 

Leppikorven perheelle Kontio on tuttu paikka, sillä he vierailevat perinteisessä raumalaisessa kahvilassa viikoittain. Tavallisesti syötäväksi tilataan suolaista, mutta erityisinä hetkinä vitriinin laajasta valikoimasta valitaan makeat herkut. Bebe-leivos on Reettan ja Eedan suosikki. Talvisin koko porukalle maistuu Kontion laskiaispullat hillolla.

leppikorvet-tilaus.jpg

Arjen keskellä vietetty kahvihetki on perheelle tärkeää ja arvokasta yhdessäolon aikaa. Parasta Kontion kahvilassa Leppikorpien mukaan on sijainnin ja kotoisan sisustuksen lisäksi tunne siitä, että myös pienet lapset ovat lämpimästi tervetulleita. Kahville voi huoletta saapua vaikka suoraan metsäretkeltä saappaat jalassa.

Vanhan Rauman kahvila auki ma–pe klo 8–18, la klo 8–16 ja su klo 10.30–16
Leipomo ja leipomon kahvila auki ma–pe 6.30–17.30 ja la klo 8–15

Previous
Previous

Kontiolainen yli 40 vuoden ajan

Next
Next

Pihakahvila tarjoaa tunnelmaa ja tuoreita herkkuja